BImotive | Business Intelligence

Qlik NPrinting®

Wat is NPrinting ?

Qlik NPrinting is een rapportagetool voor organisaties die snel en eenvoudig kennis en inzichten willen willen delen in duidelijke rapporten.

Met Qlik NPrinting kunnen rapporten worden gebouwd in een meerdere formaten, waaronder PDF, Excel,  PowerPoint, Word en HTML.

De data komt uit de Qlik Sense of QlikView-omgeving, waar gebruik wordt gemaakt van dezelfde datamodellen en objecten die ook de interactieve dashboards vormen.

Voor alle organisaties die met Qlik Sense of QlikView werken en die behoefte hebben aan een krachtige, veilige,  en flexibele oplossing om te rapporteren!

Het kan dat men de rapporten gebruikt voor gebruikers die regelmatig terugkerende analyses uit bestaande dashboards halen, of juist om die mensen te bereiken die nu geen actieve dashboardgebruikers zijn, de waarde van het moeiteloos ontvangen van actuele inzichten is enorm.

Het actief delen van inzichten aan minder actieve gebruikers zal deze bewegen de interactieve dashboards vaker te gebruiken om het hele verhaal in hun data te zien.

 

 

NPrinting is een Trademark van Qlik